Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram

En härlig carpaccio på svamp med citronette och färsk mejram som passar perfekt till förrätt. Skiva champinjoner, kantareller och portabellasvamp och placera på tallrik. Ringla sedan över den sötsyrliga dressingen och toppa med mejram före servering.

Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram

Ingredienser

4 portioner

Innehåll

4 st portabellasvamp (stora bruna champinjonliknande svampar)
8 - 10 st vita champinjoner
50 g färska kantareller
1 dl god olivolja
1 tsk råsocker
saften av 1/2 citron
salt
svartpeppar
1 dl plockad färsk mejram

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Portabelloteriyaki med rostad pak choi
Betyg 4.1 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratinerad portabello med borlottibönor och nötter
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fredagspizza med portabello och syrlig kålsallad
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Portabelloburgare med grillad avokado och het bönkräm
Betyg 4.5 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalvfärsjärpar med rostade potatisar
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Portabelloburgare med blue cheese och päronsalsa
Betyg 4.8 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad