Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram

En härlig carpaccio på svamp med citronette och färsk mejram som passar perfekt till förrätt. Skiva champinjoner, kantareller och portabellasvamp och placera på tallrik. Ringla sedan över den sötsyrliga dressingen och toppa med mejram före servering.

Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram

Ingredienser

4 portioner

Innehåll

4 st portabellasvamp (stora bruna champinjonliknande svampar)
8 - 10 st vita champinjoner
50 g färska kantareller
1 dl god olivolja
1 tsk råsocker
saften av 1/2 citron
salt
svartpeppar
1 dl plockad färsk mejram

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kalvfärsjärpar med rostade potatisar
    Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mustig svamplasagne med valnötssallad
    Betyg 4.6 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tapasdip
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad