Susannes vilda sås

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Susannes vilda sås

Susannes vilda sås är en snabblagad och utsökt sås som passar till viltkött. Grunden i såsen är crème fraiche med svampsås och smör som du sedan smaksätter med antingen vinbärsgelé, messmör, ädelost eller konjak. En elegant och underbar sås!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2011

Susannes vilda sås

Ingredienser

undefined
smör
1 burk crème fraiche med svampsmak (à 2 dl)
salt
peppar

Valfri smaksättning

1 tsk röd vinbärsgelé
1 tsk messmör
1 msk ädelost
1 tsk konjak eller whisky

Till servering

700 g viltkött (t ex filé, biff eller entrecôte)
rostade rotfrukter
rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vivekas viltsås
Betyg 4.8 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräddsås
Betyg 3.1 av 5.
101 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Dip med torkat viltkött och rödlök
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renklämma
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga