Susannes vilda sås

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Susannes vilda sås

Susannes vilda sås är en snabblagad och utsökt sås som passar till viltkött. Grunden i såsen är crème fraiche med svampsås och smör som du sedan smaksätter med antingen vinbärsgelé, messmör, ädelost eller konjak. En elegant och underbar sås!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2011

Susannes vilda sås

Ingredienser

undefined
smör
1 burk crème fraiche med svampsmak (à 2 dl)
salt
peppar

Valfri smaksättning

1 tsk röd vinbärsgelé
1 tsk messmör
1 msk ädelost
1 tsk konjak eller whisky

Till servering

700 g viltkött (t ex filé, biff eller entrecôte)
rostade rotfrukter
rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gräddsås
Betyg 3.1 av 5.103 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vivekas viltsås
Betyg 4.8 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vild pastasallad
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärsbakad fläskkarré med svampsås och rostade rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dip med torkat viltkött och rödlök
Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Köttfärslimpa med rotfruktsstomp, rårörda lingon och picklad broccoli
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad