Susannes vilda sås

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Susannes vilda sås

Susannes vilda sås är en snabblagad och utsökt sås som passar till viltkött. Grunden i såsen är crème fraiche med svampsås och smör som du sedan smaksätter med antingen vinbärsgelé, messmör, ädelost eller konjak. En elegant och underbar sås!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2011

Susannes vilda sås

Ingredienser

undefined
smör
1 burk crème fraiche med svampsmak (à 2 dl)
salt
peppar

Valfri smaksättning

1 tsk röd vinbärsgelé
1 tsk messmör
1 msk ädelost
1 tsk konjak eller whisky

Till servering

700 g viltkött (t ex filé, biff eller entrecôte)
rostade rotfrukter
rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Vild pastasallad
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Renskavsröra med trattkantareller och messmör
Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärsbakad fläskkarré med svampsås och rostade rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Viltpanna med svamp och rårörda lingon
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gräddsås
Betyg 3.2 av 5.109 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Köttfärslimpa med rotfruktsstomp, rårörda lingon och picklad broccoli
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad