Surkålssallad med färsk spenat | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Surkålssallad med färsk spenat

Sno enkelt och snabbt ihop den här granna salladen! Surkål blandas med färsk spenat och dekoreras med jungfrusalladen. Över ringlas en god olivolja, flingsalt och peppar.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda/vänd ihop surkålen med ett par nävar av den färska bladspenaten. Dekorera med jungfrusalladen.
  2. Droppa en god olivolja över det hela och krydda med flingsalt och nymalen svartpeppar.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkproetin och ägg.

Ingredienser

  • surkål
  • färsk bladspenat
  • sallad (jungfrusallad)
  • god olivolja
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar
Lägg till i inköpslistan