Rökt laxrulle med pepparrotsost
Fantastiskt mumsig förrätt eller mingelmat! Färskost med pepparrotssmak bres ut på rökt lax tillsammans med bladspenat och kryddor. Laxrätten kan med fördel förberedas dagen innan.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006
Ingredienser
18 st
200 g rökt lax
100 g naturell färskost med pepparrotssmak
salt
peppar
1 dl bladspenat
juicen från 1/4 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt god och enkel förrätt. Eller att ha som lite plockmat. Rekommenderas.
Anna maria
2021-10-30Mycket god förrätt, men nästa gång kommer jag också använda naturell färskost och sedan riva färsk pepparot över så att smaken blir mera disting!
Marianne
2015-02-11Enkel och mycket god förrätt. Använde färskost naturell och rev färsk pepparrot. Mycket piggare smak av pepparrot. Rulla in den hårt i plastfolie. Dela i bitar med folien på.
Margaretha
2015-01-21