Surkålsgryta med paprika och kummin

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Surkålsgryta med paprika och kummin

Denna vegetariska mustiga gryta får brödighet av kummin och stuns av kajennpeppar. Surkålens kraftiga smak och karaktär kompletteras av krispig paprika och purjolök. Servera med kokt potatis och en klick matlagningsyoghurt.

Surkålsgryta med paprika och kummin

Ingredienser

4 portioner
1   purjolök
2   paprikor (gärna i olika färger)
1 msk  olja
1   burk surkål (à 580 g)
2 1/2 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
2 tsk  kummin
1 tsk  paprikapulver
1/2 tsk  salt
1 krm  kajennpeppar

Till servering

kokt potatis
ev matlagningsyoghurt eller gräddfil

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Laxgryta Irmeli
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad fläskschnitzel med currystekt blomkål
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammfärsspett med libanesisk grönsaksgryta
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sweet chili-kryddade kycklingklämmor
Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korvgulasch med paprika och surkål
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tysk fisk med surkål och äpplen
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga