Surkålsgryta med paprika och kummin

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Surkålsgryta med paprika och kummin

Denna vegetariska mustiga gryta får brödighet av kummin och stuns av kajennpeppar. Surkålens kraftiga smak och karaktär kompletteras av krispig paprika och purjolök. Servera med kokt potatis och en klick matlagningsyoghurt.

Surkålsgryta med paprika och kummin

Ingredienser

4 portioner
1 purjolök
2 paprikor (gärna i olika färger)
1 msk olja
1 burk surkål (à 580 g)
2 1/2 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
2 tsk kummin
1 tsk paprikapulver
1/2 tsk salt
1 krm kajennpeppar

Till servering

kokt potatis
ev matlagningsyoghurt eller gräddfil

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tysk fisk med surkål och äpplen
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Bräckt rimmad oxbringa med surkål och stekta äpplen
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Thuringer bratwurst med surkål
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och senapsgratinerad falukorv med surkål
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korvgulasch med paprika och surkål
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga