Surdegsmacka med avokado, skinka och paprika | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN |

Surdegsmacka med avokado, skinka och paprika

Fräsch macka på surdegsbröd med avokado, rökt skinka och krispig paprika. Välj en riktigt mogen avokado istället för smör och mosa den med en gaffel. Krydda med nymald svartpeppar. Lägg på skinkan och paprikan på smörgåsen. Gott och bra frukost eller mellanmål.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Gröp ur avokadon ur skalet. Lägg den på brödskivan, mosa med en gaffel och krydda med lite nymald svartpeppar. Lägg på skinka och paprika.

För alla

Fri från ägg. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör mjölkproteinfri: läs ingrediensförteckningen på brödet.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 1/2 avokado
  • 1 rejäl skiva surdegsbröd
  • svartpeppar
  • 2 skivor rökt skinka
  • 3 paprikaringar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1217 kJ / 291 kCal