Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Rostat surdegsbröd med pocherat ägg – perfekt till långfrukosten. Sardellmajonnäsen utgör grunden och täcks av rostad zucchini och paprika. Det pocherade ägget blir sedan kronan på verket!

Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Ingredienser

2 portioner
1/2 zucchini
1 paprika
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
2 tomater
5 dl vatten
1 1/2 msk ättiksprit (12%)
2 ägg (hårdkokta skivade ägg går också bra)
4 msk majonnäs
2 tsk sardell pasta
2 stora skivor surdegsbröd

Till garnering

bladpersilja

Gör så här

00:10:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2271 KJ / 543 kCal
Fett42.3 g
Kolhydrater26.3 g
Protein13.1 g

Testa liknande recept

  • Julsill
    Betyg 2.5 av 5.267 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbetsjuice med apelsin och äpple
    Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Snabbpicklad morot
    Betyg 3.6 av 5.95 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bresaola med ädelostfikon
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad