Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Rostat surdegsbröd med pocherat ägg – perfekt till långfrukosten. Sardellmajonnäsen utgör grunden och täcks av rostad zucchini och paprika. Det pocherade ägget blir sedan kronan på verket!

Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Ingredienser

2 portioner
1/2   zucchini
1   paprika
2 msk  olivolja
salt och svartpeppar
2   tomater
5 dl  vatten
1 1/2 msk  ättiksprit (12%)
2   ägg (hårdkokta skivade ägg går också bra)
4 msk  majonnäs
2 tsk  sardell pasta
2   stora skivor surdegsbröd

Till garnering

bladpersilja

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut äggen, alternativt byt ut äggen mot en bit god ost. Välj äggfri majonnäs.
Gör glutenfri: välj glutenfritt surdegstoast.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2271 KJ / 543 kCal
Fett42.3 g
Kolhydrater26.3 g
Protein13.1 g

Testa liknande recept

Julsill
Betyg 2.4 av 5.
266 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödbetsjuice med apelsin och äpple
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingfärsbiffar med rödbetor och getostdressing
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Snabbpicklad morot
Betyg 3.5 av 5.
86 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Räkcocktail med ingefärsdressing
Betyg 2.8 av 5.
171 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Syrade tomater med äpple och kålrabbi
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga