Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Rostat surdegsbröd med pocherat ägg – perfekt till långfrukosten. Sardellmajonnäsen utgör grunden och täcks av rostad zucchini och paprika. Det pocherade ägget blir sedan kronan på verket!

Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Ingredienser

2 portioner
1/2 zucchini
1 paprika
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
2 tomater
5 dl vatten
1 1/2 msk ättiksprit (12%)
2 ägg (hårdkokta skivade ägg går också bra)
4 msk majonnäs
2 tsk sardell pasta
2 stora skivor surdegsbröd

Till garnering

bladpersilja

Gör så här

00:10:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2271 KJ / 543 kCal
Fett42.3 g
Kolhydrater26.3 g
Protein13.1 g

Testa liknande recept

Julsill
Betyg 2.5 av 5.267 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbetsjuice med apelsin och äpple
Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kycklingfärsbiffar med rödbetor och getostdressing
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blodapelsinjuice med paprika
Betyg 3.2 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Snabbpicklad morot
Betyg 3.6 av 5.91 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Virgin citrus-screwdriver
Betyg 2.9 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad