Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Rostat surdegsbröd med pocherat ägg – perfekt till långfrukosten. Sardellmajonnäsen utgör grunden och täcks av rostad zucchini och paprika. Det pocherade ägget blir sedan kronan på verket!

Surdegsbröd med pocherat ägg, rostad zucchini, paprika och sardellmajonnäs

Ingredienser

2 portioner
1/2 zucchini
1 paprika
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
2 tomater
5 dl vatten
1 1/2 msk ättiksprit (12%)
2 ägg (hårdkokta skivade ägg går också bra)
4 msk majonnäs
2 tsk sardell pasta
2 stora skivor surdegsbröd

Till garnering

bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2271 KJ / 543 kCal
Fett42.3 g
Kolhydrater26.3 g
Protein13.1 g

Testa liknande recept

Snabbpicklad morot
Betyg 3.6 av 5.
90 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Syrade tomater med äpple och kålrabbi
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Shakshuka - äggrätt från mellanöstern
Betyg 3.7 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax, fetaost och grönsaker
Betyg 3.6 av 5.
29 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Charkuteri på selleri med mascarpone
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ljummen tomatsallad med silverlök och persilja
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga