Supermör högrev

Ett enkelt recept på riktigt mör högrev. Du kokar köttet i oxbuljong med salt och peppar. Sedan skivas köttet och grillas vid servering. Passar perfekt att servera till fest eller trevliga hemmamiddagar.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012

Gör så här
Dagen före festen
02:00:00
Festdagen
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat utan glaze.
Energi1524 KJ / 365 kCal
Fett17 g
Salt2.8 g
Kolhydrater0 g
Protein52 g
Kommentarer
5 stKan man göra allt på samma dag?
Rebecca
Hej Rebecca! Ja, det går bra om du börjar att koka på morgonen. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Fungerar det att knyta köttbiten med snöre, innan kokning alternativt efter kokning?
Fredrik
Hej Fredrik! Ursäkta sent svar. Det går bra att knyta köttet både innan och efter kokning. Vi rekommenderar steksnöre gjort av bomull. Lycka till med matlaningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Delicious!!
Aline