Superbaguetter
Spröda, hembakade, aptitliga superbaguetter. Smarrig olivolja blandas med vatten, salt och mjöl till en perfekt deg. Utbakade och gräddade blir de till knapriga, mumsiga baguetter.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001
Ingredienser
3 baguetter
1 pkt jäst (à 50 g)
2 tsk salt
5 dl fingervarmt vatten
1 msk olivolja
14 dl vetemjöl
3 msk olivolja till pensling
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkel att göra och god.
Nine anne-charl
2006-04-24det här var ett supergott bröd som all tyckte om,penslingen med olivoljan gjorde susen.Tog dock längre tid att grädda för min ugn
Malin
2005-08-02Blandade vitlök, smör, olivolja, torkad basilika + salt och bredde på inuti innan jag snurrade och gräddade dem. Blev jättegott!
Jessica
2005-04-25