Suovastartar på rödbeta

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Suovastartar på rödbeta

Stilig souvastartar att servera på tunnskurna skivor av rödbeta, strö över lite flingsalt och nymalen svartpeppar och toppa med riven pepparrot. Passar utmärkt till kall potatisterrin.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Suovastartar på rödbeta

Ingredienser

6 portioner
2 färska rödbetor
5 dl vatten
1 msk salt
2 msk socker
200 g suovas, lättrökt renkött (eller annat kallrökt kött)
3 schalottenlökar
1 msk kallpressad rapsolja
flingsalt och nymalen peppar
3 msk riven pepparrot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörstekt piggvar med kantareller och rödbetor
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillade bakpotatisskivor med rödbets- och pepparrotskvarg
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbets- och pepparotssallad
Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Het rödbets- och pepparrotsrasp
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad