Suovastartar på rödbeta

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Suovastartar på rödbeta

Stilig souvastartar att servera på tunnskurna skivor av rödbeta, strö över lite flingsalt och nymalen svartpeppar och toppa med riven pepparrot. Passar utmärkt till kall potatisterrin.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Suovastartar på rödbeta

Ingredienser

6 portioner
2   färska rödbetor
5 dl  vatten
1 msk  salt
2 msk  socker
200 g  suovas, lättrökt renkött (eller annat kallrökt kött)
3   schalottenlökar
1 msk  kallpressad rapsolja
flingsalt och nymalen peppar
3 msk  riven pepparrot

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smörstekt piggvar med kantareller och rödbetor
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Rödbets- och pepparotssallad
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Het rödbets- och pepparrotsrasp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga