Suovastartar på rödbeta
![Suovastartar på rödbeta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_18106/cf_259/suovastartar_pa_rodbeta.jpg)
Stilig souvastartar att servera på tunnskurna skivor av rödbeta, strö över lite flingsalt och nymalen svartpeppar och toppa med riven pepparrot. Passar utmärkt till kall potatisterrin.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009
![Suovastartar på rödbeta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_18106/cf_259/suovastartar_pa_rodbeta.jpg)
Ingredienser
6 portioner
2 färska rödbetor
5 dl vatten
1 msk salt
2 msk socker
200 g suovas, lättrökt renkött (eller annat kallrökt kött)
3 schalottenlökar
1 msk kallpressad rapsolja
flingsalt och nymalen peppar
3 msk riven pepparrot
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer