Suovastartar på rödbeta

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Suovastartar på rödbeta

Stilig souvastartar att servera på tunnskurna skivor av rödbeta, strö över lite flingsalt och nymalen svartpeppar och toppa med riven pepparrot. Passar utmärkt till kall potatisterrin.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Suovastartar på rödbeta

Ingredienser

6 portioner
2 färska rödbetor
5 dl vatten
1 msk salt
2 msk socker
200 g suovas, lättrökt renkött (eller annat kallrökt kött)
3 schalottenlökar
1 msk kallpressad rapsolja
flingsalt och nymalen peppar
3 msk riven pepparrot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frasvåffla med rensteksröra
    Betyg 3.8 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbets- och pepparotssallad
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad