Studentskans havrebröd

Betyg 4 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Studentskans havrebröd

Smakrikt och nyttigt bröd i form av fyra små limpor med havre och linfrön. Ät det som det är eller använd till att göra krutonger att toppa en god soppa med.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Studentskans havrebröd

Ingredienser

4 små limpor
8 dl havregryn
1 paket jäst (à 50 g)
4 msk hela linfrön
1 msk salt
ca 14 dl vetemjöl
vetemjöl till utbakning
ca 1 l vatten

Gör så här

00:15:00
00:05:00
00:10:00
00:30:00
00:45:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Lingonlimpa
    Betyg 4.6 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bröd med lingon och vört
    Betyg 4.4 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bovetelimpa med aprikoser & frön
    Betyg 4 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bröd med grönsaker
    Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Betanialimpa
    Betyg 3.7 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad