Bjud på klassisk husmanskost med denna smarriga strömmingslåda. Gratinera dina rullade filéer med en smaklig röra av pepparrot, crème fraiche, senap, aromatisk dill och lite ströbröd i ugn. Servera den varma lådan med nykokt potatis.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2009
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd ströbröd utan gluten.
Gör laktosfri: använd mjölkfritt ströbröd. Använd laktosfritt matfett och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd. Smörj med mjölkfritt matfett eller olja och byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Nils
2016-08-24Hade ingen pepparrot så det fick bli dillkaviar istället och lite pressad lime samt färskost med örter och vitlök. Det luktar ljuvligt!
Charlotta
2010-12-16Jättegott tyckte jag, lättgjort. Min 3-åring tyckte det var lite starkt.
Kristina
2010-11-30Mycket gott! Dock hade vi bråttom så det blev inga rullade filéer men smaken är ju densamma ändå ;) Vi kommer definitivt att göra den här fler gånger!