Strömmingsburgare

9
0
Strömmingsburgare

Snabblagade strömmingsburgare är perfekt när tiden tryter. Fisken panerar du snabbt och steker sedan tills den är krispig och god. Placera i bröd tillsammans med gurka, rödlök och vitkålssallad och servera direkt med lite krispig sallad på sidan av.

Strömmingsburgare

Ingredienser

4 portioner
500 g strömmingsfilé
2 msk dijonsenap
ströbröd
1/2 gurka
1 tsk salt
2 rödlökar
1/3 vitkålshuvud
2 dl crème fraiche
2 msk riven pepparrot
salt
vitpeppar
2 msk smör eller margarin
8 skivor formbröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd och formbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer