Stekta nudlar med grönsaker + tre olika toppingar
Om du vill ha en utmaning i köket är den här rätten något för dig. Stekta nudlar med krispiga grönsaker serveras med valfri topping; kyckling med ingefära och lime, teriyakitofu eller chiliräkor.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005
Ingredienser
4 portioner
320 g äggnudlar
2 morötter
1/2 purjolök
1 röd paprika
1 gul paprika
1 broccoli
2 msk sesamolja
1/2 dl sweet chilisås
salt
peppar
Kyckling med ingefära och lime
400 g kycklingfilé
50 g färsk ingefära
1 lime
2 msk sesamolja
Teriyakitofu
400 g tofu
1 spansk peppar
1 kruka koriander
1/2 dl teriyakisås
Chiliräkor
400 g skalade räkor
1/2 dl sweet chilisås
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer