Stekt surdegsbröd med vegoburgare och fetaoströra

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stekt surdegsbröd med vegoburgare och fetaoströra

Krispiga mackor med en ljuvlig smak av medelhavet. Att steka bröd är sannerligen underskattat och att servera det med saftiga vegobiffar och fetaoströra tillsammans med en syrlig sallad – riktigt fräscht!

Stekt surdegsbröd med vegoburgare och fetaoströra

Ingredienser

4 portioner
4 vegoburgare (gärna av bondböna)
4 skivor surdegsbröd
1 msk smör eller olivolja

Fetaoströra

100 g fetaost
1 dl crème fraiche (gärna växtbaserad ersättningsalternativ)
flytande honung

Sallad

1/2 gurka
100 g soltorkade tomater i olja
65 g rucola eller annan småbladig sallad
8 oliver

Dressing

1 citron (skalet av 1 citron och saften av 1/2 citron, för 4 port)
1 msk olivolja
svartpeppar

Till servering

100 g fetaost

Till garnering

finstrimlad citronskal
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Mezetallrik med vegobullar
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chokladtacoskal
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad