Ett charmigt recept på stekt strömming med varm potatissallad. Du gör det av bland annat potatis, crème fraiche, gräslök, ishavsrom och strömmingsfilé. Passar bra att servera som lyxig middag eller lunch.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2009
Kontrollera ingrediensförteckningen på majonäsen.
Gör glutenfri: använd specialströbröd fritt från gluten.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller använd enbart crème fraiche smaksatt med lite fransk senap. Använd ströbröd fritt från ägg.
Gör laktosfri: använd mjölkfritt ströbröd, byt till laktisfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd, byt till imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2010-11-09En miss av oss, men nu har vi uppdaterat receptet med alla ingredienserna.
Glenn
2009-11-05Det står ingenting om olja och vinäger i inköpslistan men det står i tillagningsbeskrivningen......?