Stekt spenat med ingefära

Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stekt spenat med ingefära

Stek spenat tillsammans med ingefära och vitlök, blanda med sesamolja och salt och du har ett ljuvligt grönt och vegetariskt tillbehör till din måltid!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019

Stekt spenat med ingefära

Ingredienser

6-8 portioner
3 skivade vitlöksklyftor
1 msk hackad ingefära
500 g färsk bladspenat
1 msk vatten
1 msk rapsolja
1 msk sesamolja
2 krm salt
ev 1 msk mortlade sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi306 KJ / 73 kCal
Fett5 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Marinerad spenat med sesam
    Betyg 3.9 av 5.57 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Koreansk auberginesallad
    Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt tofu med spenat, ägg och söt soja
    Betyg 3 av 5.44 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sesamkyckling
    Betyg 3.9 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rödkålsslaw med soja och sesamfrö
    Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad