Stekt skärgårdsflundra och pepparrotssmör
Bjud på en underbar fiskrätt genom att följa receptet till denna stekta skärgårdsflundra med lent pepparrotssmör. På bara några minuter har du underbart gyllene, panerad flundra som du serverar ihop med potatis, eget pepparrotssmör och sallad.
Ingredienser
6 portioner
6 portionsflundror
2 dl grovt rågmjöl
50 g smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm peppar
1 rulle pepparrotssmör (à 50 g)
Gör så här
Tips
För den som vill göra sitt eget pepparrotssmör (för 6 port): Blanda 1 msk riven pepparrot med 50 g smör, 1/2 tsk salt och 1/2 krm peppar. Låt stå kallt.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Varför har ni en bild på en tom tallrik i stället för en flundra?
Lena
2023-03-13Hej Lena! Detta är ett gammalt recept som saknar receptbild, därför kommer denna bild upp. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-03-23