Stekt rödspätta med saffransragu

Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stekt rödspätta med saffransragu

Recept på kryddig stekt fisk med saffransragu. För receptet använder du rödspätta, som du panerar och steker och till ragun behöver du morot, rotselleri, saffran, apelsin, russin och crème fraiche. Servera rödspättan med ragun och pressad potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1996

Stekt rödspätta med saffransragu

Ingredienser

4 portioner
4 rödspättor
1 ägg
1 dl ströbröd
1 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar
2 msk smör eller margarin
4 medelstora morötter
150 g rotselleri
2 msk smör eller margarin
1 kuvert saffran (à 1/2 g)
saft av 1 apelsin
1/2 dl russin
1 dl crème fraiche
salt
peppar
ev 800 g potatis

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödspätta med gurkröra
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad spätta med färskost och tomat
Betyg 3.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt spätta med citronsås
Betyg 4.4 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Spätta med remouladsås
Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bakad rödspätta med dragonsås
Betyg 2.8 av 5.148 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gratinerad rödspätta med dill och pressad potatis
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad