Husmanskost när den är som bäst. Den krämiga stuvade spenaten i grädde gifter sig fint med sältan i den stekta kasslern. Serveras med nykokt potatis och färsk krispig gurka. Enkelt att laga och gott att äta!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2017
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tips för ökad fyllig smak på spenaten - en tärning mörk oxbuljong alternativt en till två matskedar kalvbuljong 👌. Men innan man saltar.
Sandra
2018-03-11Barnen åt inte av spenaten alls men jag tyckte den var godast. Vi fick inte med någon gurka, det kan väl iofs kvitta
Linda
2017-11-24Gott men det kändes som det fattades någonting .... Den 14-åriga sonen smakade inte ens på den stuvade spenaten som jag hade smaksatt med parmesan.
Rosita
2017-11-21