Stekt karré med tomat och avokadosallad

Stekt karré med tomat- och avokadosallad är en fräsch middagsrätt där skivad fläskkarré steks i matfett och serveras tillsammans med läckra tillbehör som ugnsrostad klyftpotatis och ljuvlig sallad, gjord på avokado, rödlök, tomater, olivolja och vinäger. Fest till vardags!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2014

Ingredienser
4 portioner
250 g fryst tärnad avokado
900 g fast potatis
1 msk olja
1 tsk timjan
salt
peppar
1 rödlök
2 tomater
1 msk olivolja
1/2 msk vitvinsvinäger
4 skivor fläskkarré
1 tsk smör eller margarin
Gör så här
00:30:00
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2434 KJ / 582 kCal
Fett31.4 g
Kolhydrater43.1 g
Protein28.1 g
Kommentar
Köttet o potatisen va mumsigt men minus för fryst avokado va inte god.
Marika
2014-08-17