Stekt karré med tomat och avokadosallad

Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Stekt karré med tomat och avokadosallad

Stekt karré med tomat- och avokadosallad är en fräsch middagsrätt där skivad fläskkarré steks i matfett och serveras tillsammans med läckra tillbehör som ugnsrostad klyftpotatis och ljuvlig sallad, gjord på avokado, rödlök, tomater, olivolja och vinäger. Fest till vardags!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2014

Stekt karré med tomat och avokadosallad

Ingredienser

4 portioner
250 g fryst tärnad avokado
900 g fast potatis
1 msk olja
1 tsk timjan
salt
peppar
1 rödlök
2 tomater
1 msk olivolja
1/2 msk vitvinsvinäger
4 skivor fläskkarré
1 tsk smör eller margarin

Gör så här

00:30:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Köttet o potatisen va mumsigt men minus för fryst avokado va inte god.

    Marika

Näringsvärde per portion

Energi2434 KJ / 582 kCal
Fett31.4 g
Kolhydrater43.1 g
Protein28.1 g

Testa liknande recept

  • Stekt fläskkarré
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ugnsbakad leverpastej
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad