Stekt fläsk i mörk sojasås

Betyg 3.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Stekt fläsk i mörk sojasås

En asiatisk fläskrätt med livfulla smaker från koriander, kajennpeppar och gräslök som tillsammans med syrlig citronjuice och sötman från brun farin bildar en skön enhet. Du strimlar bogfläsket och serverar det tillsammans med gröna bönor.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2006

Stekt fläsk i mörk sojasås

Ingredienser

2 portioner
250 g färskt bogfläsk
1/2 msk brun farin
1 krm kajennpeppar
2 msk mörk soja
1/2 msk färskpressad citronjuice
100 g gröna bönor (t ex haricot verts)
1 tsk finhackad vitlök
2 msk hackad gräslök eller kinesisk gräslök
färsk koriander
olja till stekning
salt
peppar

Gör så här

00:30:00
00:03:00
00:00:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Detta recept kan jag verkligen rekommendera! Jag tyckte att det var lättlagat och inte alls avancerat, som det står i receptet. Själv serverade jag basmatiris till köttet. Mycket gott!

    Petra

Testa liknande recept

  • Bönröra med korianderdoft
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cashew wok
    Betyg 3.6 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Asiatiska fyllda fickor
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • China grill med gurka och jasminris
    Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad