Stekt cambozola

Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stekt cambozola

Ett härligt recept på utsökt, stekt cambozola som passar dig som gillar en utmaning i köket. Osten passar bra att servera efter maten på ostbricka. Du använder bland annat cambozola, sötmandel, polenta och ägg.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Stekt cambozola

Ingredienser

6 portioner
300 g Cambozola (ost)
1 dl skållad sötmandel
1 dl polenta (majsmannagryn)
2 ägg
1 dl vetemjöl
3 msk olja till stekning

Gör så här

00:01:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Bondkakor
    Betyg 3.5 av 5.119 personer har röstat
    Receptet har 26 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bondkakor i cellofan
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citronkanderade mandlar
    Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hemgjord mandelkonfekt
    Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelkaka från Åmål
    Betyg 4.6 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad