Stekt ankbröst med rödkål från Danmark

Betyg 3.4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stekt ankbröst med rödkål från Danmark

Ljuvlig fågelrätt med uppfriskande rödkål- och äppelsallad. Servera det smörstekta ankbröstet med kokta potatisar, rödkål och gelé. De danska smakerna passar lika utmärkt till julbordet som till veckomiddagen!

Stekt ankbröst med rödkål från Danmark

Ingredienser

8 portioner
1200 g ankbröst (1200 g motsvarar 2-3 ankbröst)
2 msk smör eller margarin
2 tsk salt
1/2 tsk grovmald svartpeppar

Rödkål

1 kg rödkål
2 äpplen
2 msk smör eller margarin
2 dl vatten
1 dl socker
1 dl rödvinsvinäger
1 1/2 tsk salt
1 dl russin

Gör så här

00:30:00
00:06:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Ankbröst med rödkål
Betyg 2.7 av 5.106 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Stekt ankbröst
Betyg 2.7 av 5.143 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad anka med bondbönor
Betyg 2.8 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hoisinanka med bellaverde
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Anka Provencale med råstekt potatis
Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ankbröst och kålsallad med apelsin
Betyg 4.4 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad