Böcklingsallad med mörkt bröd

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Böcklingsallad med mörkt bröd

En sallad med stor personlighet och smak är denna böcklingsallad som du serverar med mörkt bröd. Böcklingens och sardellernas sälta får sällskap av tomaternas sötma tillsammans med hårdkokta ägg och salladen serverar du med färska örtkryddor.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Böcklingsallad med mörkt bröd

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
4 böcklingar
4 tomater
1 knippe rädisor
1 burk sardeller (à 53 g)
2 dl finhackade kryddor, t ex gräslök, dill och persilja
2 msk olivolja
2 tsk vinäger

Till servering

4 skivor fullkornsbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sardellsmör
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ångad broccoli med sardellvinägrett
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sardellkräm
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pasta med mozzarella
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sardellsnurror
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesan- och sardellsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga