Böcklingsallad med mörkt bröd

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Böcklingsallad med mörkt bröd

En sallad med stor personlighet och smak är denna böcklingsallad som du serverar med mörkt bröd. Böcklingens och sardellernas sälta får sällskap av tomaternas sötma tillsammans med hårdkokta ägg och salladen serverar du med färska örtkryddor.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Böcklingsallad med mörkt bröd

Ingredienser

4 portioner
4   ägg
4   böcklingar
4   tomater
1   knippe rädisor
1   burk sardeller (à 53 g)
2 dl  finhackade kryddor, t ex gräslök, dill och persilja
2 msk  olivolja
2 tsk  vinäger

Till servering

4   skivor fullkornsbröd

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein. Obs! välj glutenfritt bröd vid celiaki.
Gör äggfri: uteslut äggen och använd i stället naturell färskost, formad till ägg med hjälp av en matsked.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Dubbla mackor med fetafyllning
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Stá Spiritos sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatissallad med sardeller
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Picknick i det gröna
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegetarisk gulasch med bönor
Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bulgursallad med böckling
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga