Squashsoppa med parmesanbollar

Betyg 0 av 5.
1 personer har röstat
1
Squashsoppa med parmesanbollar

Charmant och god är denna squashsoppa med parmesanbollar. Squash och salladslök fräses lätt och får koka upp med en rustik buljong. Den förträffliga osten river du och blandar i kvarg med kajennpeppar och paprika, som du rullar till bollar.

Squashsoppa med parmesanbollar

Ingredienser

4 portioner
2   squash
1   knippa salladslök
2 msk  smör eller margarin
2 msk  vetemjöl
1 1/5 l  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 tsk  salt
1 krm  peppar
bröd till servering

Parmesanbollar

2 dl  färskriven parmesan
3 msk  kvarg
1 tsk  paprikapulver
1 krm  kajennpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Soppan smakar inte så mycket i sig själv, men var god med ostbollarna! Jag mixade soppan, och då gillade även barnen den.

Kristina

2012-08-21

Näringsvärde per portion

Energi1661 KJ / 397 kCal
Fett16 g
Salt4.9 g
Kolhydrater45 g
Protein17 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Lövbiffwok med ris
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingfilé med pommes chateau och ratatouille
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morotssoppa med örtkvarg
Betyg 3.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskfilé med senapssås
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ljummen sallad med getostcrème
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade kycklingspett med couscous och grönsaksröra
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga