Spjäll med ört- och apelsinsås

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
1
Spjäll med ört- och apelsinsås

De här tunna revbensspjäll som penslats med apelsinmarmelad, soja och grovmalen svartpeppar smakar ljuvligt gott. Till spjällen serveras en sås av färska örter, apelsiner och rödlök. Spjällen med ört- och apelsinsås tar cirka en timma att tillaga.

Spjäll med ört- och apelsinsås

Ingredienser

4 portioner
1 kg tunna revbensspjäll
2 msk olja
2 msk apelsinmarmelad
1 msk soja
1 tsk salt
1 krm grovmald svartpeppar

Sås

1 rödlök
1 dl hackade färska örter t ex basilika, persilja, rosmarin
saft och skal av 1/2 apelsin
2 dl matlagningsyoghurt
1/2 tsk salt
1 krm grovmald svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Jättegott och enkelt gör vi fler gånger

Maud

2007-05-12

Testa liknande recept

Buljongkokta revben
Betyg 3.2 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spjäll med aprikos och chili
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med kumquats
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade revben
Betyg 2.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med honung och chili
Betyg 3.1 av 5.
58 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist
Betyg 3 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga