Spjäll med ört- och apelsinsås
De här tunna revbensspjäll som penslats med apelsinmarmelad, soja och grovmalen svartpeppar smakar ljuvligt gott. Till spjällen serveras en sås av färska örter, apelsiner och rödlök. Spjällen med ört- och apelsinsås tar cirka en timma att tillaga.
Ingredienser
4 portioner
1 kg tunna revbensspjäll
2 msk olja
2 msk apelsinmarmelad
1 msk soja
1 tsk salt
1 krm grovmald svartpeppar
Sås
1 rödlök
1 dl hackade färska örter t ex basilika, persilja, rosmarin
saft och skal av 1/2 apelsin
2 dl matlagningsyoghurt
1/2 tsk salt
1 krm grovmald svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättegott och enkelt gör vi fler gånger
Maud
2007-05-12