Spetskålssallad med apelsin

Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Spetskålssallad med apelsin

Fräsch, krispig sallad med spetskål, apelsin och persilja särskilt rik på C-vitamin. Servera som tillbehör till kött, fågel eller fisk.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Spetskålssallad med apelsin

Ingredienser

4 portioner
2 tsk dijonsenap
1/2 msk vitvinsvinäger
2 msk olivolja
1 krm salt
1 krm peppar
1 liten spetskål (1 litet huvud spetskål motsvarar ca 300 g vitkål)
2 apelsiner
1 dl grovhackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Nyttigare coleslaw med kvarg
    Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med marinerad spetskål och rädisa
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Het cole slaw
    Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillad spetskål
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad