Spenatpannkaka med pesto och avokado

Pannkakor till lunch eller middag? Javisst! Genom att mixa i spenat i din pannkakssmet får du ljuvligt goda och knallgröna matiga pannkakor. Servera spenatpannkakorna med pesto, avokado och en klick matyoghurt och maten är serverad!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2021

Ingredienser
4 portioner
65 g färsk spenat
2 ägg
2 dl vetemjöl
2 1/2 dl mjölk
1/2 tsk salt
neutral rapsolja (till stekning)
Till servering
2 avokador
2 dl matyoghurt (10%)
4 msk pesto
65 g mâchesallad
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Goda goda pannkakor ex en perfekt lunch. Mycket bättre med färsk spenat än djupfryst. Jag åt också med enbart lingonsylt, men rårörda lingon är säkert bättre. Jag kommer att laga detta många gånger
Arja
2025-02-03Mycket gott! Gör jag gärna igen!
Carina
2023-02-15Supergoda och väldigt mättande!
Emil
2022-04-05