Spenatpannkaka med pesto och avokado

Pannkakor till lunch eller middag? Javisst! Genom att mixa i spenat i din pannkakssmet får du ljuvligt goda och knallgröna matiga pannkakor. Servera spenatpannkakorna med pesto, avokado och en klick matyoghurt och maten är serverad!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2021

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stGoda goda pannkakor ex en perfekt lunch. Mycket bättre med färsk spenat än djupfryst. Jag åt också med enbart lingonsylt, men rårörda lingon är säkert bättre. Jag kommer att laga detta många gånger
Arja
Mycket gott! Gör jag gärna igen!
Carina
Supergoda och väldigt mättande!
Emil
Godaste pannkakorna som vi har ätit, dom mättar bra, och det blev fem stora pannkakor av smeten, samt att tillbehören lyfte smaken fint!
Jeanette
Så enkelt, så gott!
Cecilia
Min 14-åriga dotter tyckte det här var kanongott! På avocadon (som hon annars inte tycker om) la hon till solrosfrön eftersom hon saknade knaprigheten. Pannkakorna blev riktigt snygga när jag tog några nävar spenat först ( för att få jämn grön färg) o en näve allra sist i matberedaren för att få lite mer bladkänsla/ Annika
Annika
Avocado är den minst klimatsmarta grönsak man kan välja. Växer där det är varmt och torrt och kräver enorma mänder vatten. Kan ni föreslå något mer klimatsmart istället?
Bo arne
Hej Bo Arne! Vad sägs om tomat? Tomat och pesto är ju jättegott ihop! Hälsningar Elina
ICA-köket
2 1/2 dl mjölk enligt Buffétidningen
Linus
Stort tack Linus för hjälpen med mängden. Vi har nu korrigerat vårt misstag. Hoppas ni gillar pannkakorna. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Vilken mängd mjölk ingår?
Maria
Mjölk står inte med bland ingredienserna. Hur mycket ska man ha?
Jennifer