Härliga spenatköttbullar i en smakrik tomatsås kryddad med färsk oregano. Färsen tillreds med spenat, vitlök och senaps-fräs som formas till köttbullar och bryns gyllenbruna i en panna. Häll över tomatsåsen och låt det sjuda till en mustig sås. Serveras med en syrlig morotssallad och nykokt ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
4 2015
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Johanna
2017-09-23Så himla gott! Vi brukar variera köttbullarna, gott är tex att ha i en riven mozzarella. Bjuder ofta på denna rätt och alla tycker den är god!
Patrick
2015-02-03Lätt att laga och smakar gott.
Åsa
2015-01-25Väldigt gott men jag hoppade över spenaten och tog potatis istället för ris. Kombinationen spenat, tomat och lök kan vara ganska svårsmält