För att få en sallad mer ”matig” är det enkelt att blanda i färdiga gryner och bönor av olika slag. Till den här smaskiga spenatfrittatan har vi valt bönsallad med matvete för att alla ska bli mätta. Och det bästa, det är att det blir så gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2012
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: Använd glutenfritt bröd. Byt ut bönsallad med matvete mot enbart bönor.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risbaserat alternativ. Uteslut parmesanosten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bernt
2014-01-21Verkar gott, skall testa och återkommer i ärendet.
Ants
2013-03-08Riktigt gott, speciellt salladen med citron marineringen. Kommer definitivt göras igen! Inte direkt billiga indegrienser dock, gick på ca 120 kr.
Katarina
2012-11-30Nyttig och enkel, men anser nog att den hör bättre hemma i Billiga veckans meny.