Spenatfrittata med citronmarinerade kronärtskockor

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Spenatfrittata med citronmarinerade kronärtskockor

För att få en sallad mer ”matig” är det enkelt att blanda i färdiga gryner och bönor av olika slag. Till den här smaskiga spenatfrittatan har vi valt bönsallad med matvete för att alla ska bli mätta. Och det bästa, det är att det blir så gott!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2012

Spenatfrittata med citronmarinerade kronärtskockor

Ingredienser

4 portioner
2 vitlöksklyftor
200 g färsk babyspenat
2 msk olivolja
salt
peppar
6 ägg
3/4 dl mjölk
250 g baguette
1 citron
390 g kronärtskockshjärtan
4 tomater
410 g bön sallad (med matvete)
50 g parmesanflarn eller flarn av annan lagrad hårdost

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Verkar gott, skall testa och återkommer i ärendet.

    Bernt

  • Riktigt gott, speciellt salladen med citron marineringen. Kommer definitivt göras igen! Inte direkt billiga indegrienser dock, gick på ca 120 kr.

    Ants

  • Nyttig och enkel, men anser nog att den hör bättre hemma i Billiga veckans meny.

    Katarina

Näringsvärde per portion

Energi2513 KJ / 603 kCal
Fett21.6 g
Kolhydrater64 g
Protein34.8 g

Testa liknande recept

  • Röra på kronärtskockshjärtan
    0 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kronärtskockskräm
    Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad