Spenat och fetaostpaj med yoghurt och oregano

En spenat och fetaostpaj är perfekt både till vardag som till fest och går att variera i det oändliga. Här har vi en riktigt god variant med en krämig fyllning av fetaost, yoghurt, spenat och körsbärstomater i ett knaprigt skal. Enkelt och gott!

Gör så här
00:30:00
00:10:00
00:40:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat utan spenat till dekoration.
Energi1933 KJ / 463 kCal
Fett33 g
Salt2 g
Kolhydrater26 g
Protein16 g
Kommentarer
7 stvilken diameter på springform är detta recept tänkt till?
Solveig
Hej Solveig! Tack för din fråga. Välj gärna en springform som mäter 24 cm i diameter. Hälsningar Elina
ICA-köket
Min favorit paj! Följer man receptet blir det toppen!
Sara
Inget bra recept. På tok för mycket spenatblad och då minskade jag ändå något till 130 gram. Spenatbladen gjorde alltihop vattnigt och pajen fick stå längre i ugnen. Kanske borde spenatbladen förstekas.
Anna