En spenat och fetaostpaj är perfekt både till vardag som till fest och går att variera i det oändliga. Här har vi en riktigt god variant med en krämig fyllning av fetaost, yoghurt, spenat och körsbärstomater i ett knaprigt skal. Enkelt och gott!
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, mjölk, matyoghurt och fetaost.
Näringsvärdet är beräknat utan spenat till dekoration.
Recept och bild i samarbete med Salakis.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Min favorit paj! Följer man receptet blir det toppen!
Sara
2022-08-11Inget bra recept. På tok för mycket spenatblad och då minskade jag ändå något till 130 gram. Spenatbladen gjorde alltihop vattnigt och pajen fick stå längre i ugnen. Kanske borde spenatbladen förstekas.
Anna
2020-12-21Kan degen vila i kylen över natten?
Caroline
2020-12-12