Spenat- och fårostpaj

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Spenat- och fårostpaj

Ett läckert recept på smakrik och matig spenat- och fårostpaj. Du gör pajen av bland annat spenat, vitlök, fårost, ägg, smör, filodeg och ost. Perfekt att ta med på picknick med en fräsch tomatsallad.

Spenat- och fårostpaj

Ingredienser

4 portioner
500 g fryst bladspenat
1 vitlöksklyfta
2 dl fint smulad fårost
1 ägg
1/2 dl mild olivolja + lite olivolja till stekning
1/2 dl smält smör
1 dl grönsaksbuljong (ej koncentrerad)
2 pkt fryst filodeg (2 pkt = ca 500 g)
5 - 6 skivor ost efter smak och tycke
salt
peppar

Gör så här

00:40:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Hej Ellen! I punkt 3 ska ägget i. Hoppas det blir gott nu! Hälsningar Michelle

Ica-köket

2016-05-09

När och var ska man ha ägget?

Ellen

2016-04-28

God serbisk maträtt, man kan fylla den med köttfärs/lök istället (burek).

Ann-cathrine

2011-10-06

Testa liknande recept

Spenatrullar med soltorkade tomater
Betyg 3.8 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Filorullar med fetaost och mynta
Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Börek med fetaost, spenat och kronärtskocka
Betyg 4.4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Burek med Västerbottensost
Betyg 4.5 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frasig köttfärspaj på filodeg med grekisk sallad
Betyg 3.8 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Filodegsknyten med fetaost och spenat
Betyg 4.5 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad