Spenat- och fårostpaj
Ett läckert recept på smakrik och matig spenat- och fårostpaj. Du gör pajen av bland annat spenat, vitlök, fårost, ägg, smör, filodeg och ost. Perfekt att ta med på picknick med en fräsch tomatsallad.
Ingredienser
4 portioner
500 g fryst bladspenat
1 vitlöksklyfta
2 dl fint smulad fårost
1 ägg
1/2 dl mild olivolja + lite olivolja till stekning
1/2 dl smält smör
1 dl grönsaksbuljong (ej koncentrerad)
2 pkt fryst filodeg (2 pkt = ca 500 g)
5 - 6 skivor ost efter smak och tycke
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Ellen! I punkt 3 ska ägget i. Hoppas det blir gott nu! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-05-09När och var ska man ha ägget?
Ellen
2016-04-28God serbisk maträtt, man kan fylla den med köttfärs/lök istället (burek).
Ann-cathrine
2011-10-06