Spättafilé med tomat- och parmesantäcke

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
0
Spättafilé med tomat- och parmesantäcke

Himmelskt god ugnsbakad spättafilé på en bädd av stekt purjolök och lök. Rätten blir extra mumsig tack vare det läckra tomat- och parmesantäcket du brer över fisken!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Spättafilé med tomat- och parmesantäcke

Ingredienser

4 portioner
800 g spättafilé
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 stora purjolökar
1 - 1 1/2 msk olivolja
1 burk krossade tomater (à 400 g)
50 g parmesan
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Italienrullar
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kaprisfisk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dubbelstekta spättafiléer med sweet chili och ost
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dubbelstekta spättafiléer med kräftost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekta spättafiléer med gurksallad
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spätta madras
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga