Spätta meunière med oliver och salvia

Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Spätta meunière med oliver och salvia

Spätta meunière är ett klassiskt- och gott fiskrecept som vi denna gång valt att piffa upp med tillbehör som vitlöks- och citrondoftande olivsky och lätt pepprig salvia. Modernt och delikat!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2013

Spätta meunière med oliver och salvia

Ingredienser

4 portioner
600 g rödspättafiléer
900 g fast potatis
1 vitlöksklyfta
1/2 purjolök
1 citron
1 kruka salvia
250 g körsbärstomater
1 msk olivolja
1 dl urkärnade svarta oliver
1/2 dl vatten
salt
svartpeppar
ca 5 msk vetemjöl
2 msk smör eller margarin

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1964 KJ / 471 kCal
Fett13.6 g
Kolhydrater49.1 g
Protein33.6 g

Testa liknande recept

  • Couscous med stekt spätta
    0 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spätta med tomat och basilika
    Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Peters magiska rödspätta
    Betyg 3.6 av 5.59 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad