Sparrissallad med parmesan & sardellvinägrett

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Sparrissallad med parmesan & sardellvinägrett

Sparrissallad med parmesan och sardellvinägrett är riktigt gott och passar perfekt till grillad kyckling. Parmesanost, basilika och sardeller ger pigg smak. Vänd ner nykokt färskpotatis i salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Sparrissallad med parmesan & sardellvinägrett

Ingredienser

6   sardellfiléer
1   vitlöksklyfta
juice och skal av 1/2   citron
1/2 dl  olivolja
salt och peppar
ca 12   gröna sparrisar
vatten
1   färsk lök
1/2   kruka basilika
80 g  babyblad av romansallad
vinägrett
1 dl  svarta oliver
50 g  parmesan
nykokt färskpotatis

Gör så här

Tips

Lägg gärna salladsblad och skott i iskallt vatten i några minuter för att göra dem extra krispiga. Låt rinna av i ett durkslag före servering.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Potatissallad ”Caesar” till rostbiff
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenat- och pestopasta med sardellsparris
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad caesarsallad
Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med sparris och korngryn
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sparris med caesardressing
Betyg 3.3 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Caesarsallad med krutonger
Betyg 3.1 av 5.
382 personer har röstat
Under 30 min att tillaga