Sparrissallad med parmesan & sardellvinägrett

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Sparrissallad med parmesan & sardellvinägrett

Sparrissallad med parmesan och sardellvinägrett är riktigt gott och passar perfekt till grillad kyckling. Parmesanost, basilika och sardeller ger pigg smak. Vänd ner nykokt färskpotatis i salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Sparrissallad med parmesan & sardellvinägrett

Ingredienser

undefined
6   sardellfiléer
1   vitlöksklyfta
juice och skal av 1/2   citron
1/2 dl  olivolja
salt och peppar
ca 12   gröna sparrisar
vatten
1   färsk lök
1/2   kruka basilika
80 g  babyblad av romansallad
vinägrett
1 dl  svarta oliver
50 g  parmesan
nykokt färskpotatis

Gör så här

Tips

Lägg gärna salladsblad och skott i iskallt vatten i några minuter för att göra dem extra krispiga. Låt rinna av i ett durkslag före servering.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Potatissallad Caesar
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenat- och pestopasta med sardellsparris
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad caesarsallad
Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön panzanella
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med sparris och korngryn
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Caesarsallad med kyckling och bacon
Betyg 2.9 av 5.
264 personer har röstat
Under 45 min att tillaga