Sparris- och svampfräs

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Sparris- och svampfräs

Fräst sparris och svamp tillsammans med pinjenötter och vitlök är ett festligt tillbehör till övrig mat. Sparrisarna och svampen, som tar smak av övriga ingredienser när de fräses, blir ännu mer smakfyllda när de vilar över natten i kylskåp.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Sparris- och svampfräs

Ingredienser

6 portioner
200 g  fryst sparris
1   påse pinjenötter (à 35 g)
150 g  shiitakesvamp (alt t ex ostronskivling, skogschampinjoner eller portabella)
1 msk  olja
1 msk  finhackad vitlök
1 msk  sojasås
1/2 krm  socker

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparris med sardellmajo och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Osttårta med rostade pinjenötter
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxcarpaccio
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad sparris med citronsmör och parmesan
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesanflarn med pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pinjenötter med lavendel
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga