Sparris- och svampfräs

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Sparris- och svampfräs

Fräst sparris och svamp tillsammans med pinjenötter och vitlök är ett festligt tillbehör till övrig mat. Sparrisarna och svampen, som tar smak av övriga ingredienser när de fräses, blir ännu mer smakfyllda när de vilar över natten i kylskåp.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Sparris- och svampfräs

Ingredienser

6 portioner
200 g  fryst sparris
1   påse pinjenötter (à 35 g)
150 g  shiitakesvamp (alt t ex ostronskivling, skogschampinjoner eller portabella)
1 msk  olja
1 msk  finhackad vitlök
1 msk  sojasås
1/2 krm  socker

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad sparris i apelsin/basilikadressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vit sparris med tryffelolja
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkrullar med sparris i pesto
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svartrötter med brynt vitlökssmör och pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Osttårta med rostade pinjenötter
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Crostini med olika toppings
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga