Sparris- och rädissallad med sesamdressing

En fräsch och krämig kålsallad som passar perfekt till buffén. Spetskål strimlas tunt och blandas med blancherad sparris, krispiga rädisor och smakrik salladslök. Salladen toppas med en härlig dressing gjord på bland annat majonnäs, tahini och soja.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019

Gör så här
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi612 KJ / 146 kCal
Fett11 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein5 g
Kommentarer
3 stJättegod ihop med receptet Halstrad lax med matsuhinadressing (kombinationen som var i Buffé)
Eleonore
Återkommande favorit på påsken! Älskar den!
Sofie
Supergott! Alla jag bjudit på den har bett om receptet.
Arwa
Hej Arwa! Vad kul att höra att receptet är uppskattat! Hälsningar Elina
ICA-köket