Sparris- och ostpastejer

Betyg 3.1 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Sparris- och ostpastejer

Recept på det perfekta tilltugget eller förrätten är dessa ljuvliga sparris- och ostpastejer. Pastejen består av fyllda mördegformar som har en fräsch smak av gräddfil, sparris och lagrad ost.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Sparris- och ostpastejer

Ingredienser

20 st
1 paket kyld färdigkavlad smördeg (à 275 g)
20 aluminiumfolieformar

Fyllning

1 paket fryst sparris
2 dl riven lagrad ost

Äggstanning

4 äggulor
4 dl gräddfil
1/2 tsk salt
1/2 - 1 krm kajennpeppar
1/2 dl finklippt gräslök
1/2 dl chèvre

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Enkla, goda och populära. Har haft på midsommar- och studentbuffé, som drinktilltugg/förrätt, alla gillar dem.Byter ibland chevrén mot brie för lite mildare ostsmak.

    Liselott

Näringsvärde per st

Energi528 KJ / 126 kCal
Fett9.7 g

Testa liknande recept

  • Chèvregratinerad sparris
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomatflarn med getost och rosmarin
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvrecrème
    Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad