Sparris Milanese

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sparris Milanese

Sparris Milanese är en vacker och smakfull rätt som går snabbt att tillaga. Snabbkoka din sparris så den behåller krispigheten och lägg upp fint på fat med löskokt ägg, smakrik parmesanost och skirat smör.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Sparris Milanese

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
1 pkt fryst grön sparris
parmesan eller annan lagrad hårdost
2 msk skirat smör

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparris med solrosfrön och parmesan
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sparris- och parmesanpaj
Betyg 3.8 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sparris med serranoskinka och ostvinägrett
Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grön sparrisrisotto med musslor
Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig sparrispasta med citron och parmesan
Betyg 4 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skinkrullar med sparris i pesto
Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad