Sparris med solrosfrön och parmesan

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Sparris med solrosfrön och parmesan

Ett utmärkt sätt för dig att snabbt göra en grann och uppskattad förrätt eller tillbehör. Den spänstiga sparrisen läggs på ett vacker fat och över ringlar du intensiv olivolja, flingsalt, knapriga solrosfrön och slutligen lyxig parmesan.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Sparris med solrosfrön och parmesan

Ingredienser

8 portioner
2   buntar grön sparris (à 250 g)
1/2 msk  olivolja
1/2 dl  rostade solrosfrön
1 dl  hyvlad parmesan
flingsalt

För alla

Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ljummen sallad med majrova, sparris & mangold
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammkorvswrap med brie och tapenad
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt sparris med parmesanströssel och ruccola
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt sparris med örtpangrattato
Betyg 3.5 av 5.
103 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrisrisotto med gremolataräkor
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad pak choi och grön sparris
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga