Sparris med solrosfrön och parmesan

2
0
Sparris med solrosfrön och parmesan

Ett utmärkt sätt för dig att snabbt göra en grann och uppskattad förrätt eller tillbehör. Den spänstiga sparrisen läggs på ett vacker fat och över ringlar du intensiv olivolja, flingsalt, knapriga solrosfrön och slutligen lyxig parmesan.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Sparris med solrosfrön och parmesan

Ingredienser

8 portioner
2 buntar grön sparris (à 250 g)
1/2 msk olivolja
1/2 dl rostade solrosfrön
1 dl hyvlad parmesan
flingsalt

För alla

Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer