Fetaostdipp

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Fetaostdipp

Fetostdipp är ett supergott tillbehör. Vitlök, pinjenötter, fetaost, sardeller, persilja och basilika i en härlig symfoni! Fantastisk att servera till grillad kyckling med melon.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2010

Fetaostdipp

Ingredienser

6 portioner
6   vitlöksklyftor
1/2 dl  olivolja
1 msk  pinjenötter
400 g  fetaost
2 msk  färskpressad citronjuice
3   sardellfiléer
1/2 dl  grovhackad persilja
4   basilikablad
peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri salladsost eller annan ost lagrad mer än 3 mån.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaost med tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pesto alla genovese
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Potatispesto
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad sparris i apelsin/basilikadressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparris med sardellmajo och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris med citronsmör och parmesan
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto på nässlor
Betyg 4.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga