Fetaostdipp

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Fetaostdipp

Fetostdipp är ett supergott tillbehör. Vitlök, pinjenötter, fetaost, sardeller, persilja och basilika i en härlig symfoni! Fantastisk att servera till grillad kyckling med melon.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2010

Fetaostdipp

Ingredienser

6 portioner
6   vitlöksklyftor
1/2 dl  olivolja
1 msk  pinjenötter
400 g  fetaost
2 msk  färskpressad citronjuice
3   sardellfiléer
1/2 dl  grovhackad persilja
4   basilikablad
peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri salladsost eller annan ost lagrad mer än 3 mån.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaost med tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad sparris i apelsin/basilikadressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto alla genovese
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sparris med sardellmajo och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris med citronsmör och parmesan
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Biffsallad
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatispesto
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga