Sparris med sardellmajo och pinjenötter

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sparris med sardellmajo och pinjenötter

Grillad grön sparris blir en fräsch förrätt eller gott tillbehör till fisk eller kött. Har du inte gjort sardellmajo förut så måste du absolut testa det. De salta sardellerna matchar majonnäsen fint. Servera gärna den grillade sparrisen med torrrostade pinjenötter, lite sallad och krasse.

Sparris med sardellmajo och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
5 sardellfiléer
2 dl majonnäs
1 dl pinjenötter
20 gröna sparrisar
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
65 g mâchesallad
1 ask krasse (à 100 g)

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Fetaostdipp
    Betyg 1.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frasiga tomat- och lökflarn
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostad potatissallad med tapenade
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardell- och kaprisketchup
    Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad